4.pentue

Tämä pentue oli sellainen nopeiden ratkaisuiden pentue. Rialla oli juoksut ja aikomus oli leikkauttaa se niiden juoksujen jälkeen. Rian ensimmäinen pentue oli varsin onnistunut ja Röllin priima terveys sekä yhdistelmän pieni sukusiitosprosentti kiinnosti kovasti. Röllillä oli aiemmin vain yksi pentu syntynyt. Astutus tehtiin siemennyksellä koska Röllillä alkoi ikä painamaan ja juoksu oli jo pitkällä. Synnytys oli luonnollinen. Pentueen nimet tulevat äitini keksimästä teemasta ”usko, toivo, rakkaus” ja koska suurin niistä on rakkaus, oli ”Suuri” syntyessään veljiään isompi!

Kolme reipasta ja pulskaa pentua syntyi, valitettavasti RayRay sairastui 10kk iässä vakavaan vatsatautiin ja sen seurauksena sai suolentuppeuman mikä ei leikkauksesta huolimatta korjaantunut.

Yllätyksenä Erun ja Suurin selkäkuvista paljastui ensimmäiset löydetyt LTV2  muutokset karkkareilla. Lausutin Suurin kuvat Kennelliitossa koska Ruotsissa niistä ei saa lausuntoa.

Vanhemmat
emä

FI MVA

Woodenshoe´s Stardust “Ria”

B/B-lonkat, 0/0-kyynärät, LTV0, VA0, SP0

Silmät: fibrae latae, laminae, puutteellinen kyynelkanavan aukko

LTE +189p, MH-suoritettu

Ria on kasvattini ensimmäisestä pentueesta, se on myös kolmannen pentueeni emä. Ria on erittäin aktiivinen, ahne ja helposti motivoitavissa. 

isä

FI MVA, VV-19

Syrjän Dumle-Aimo “Rölli”

A/A-lonkat, 0/0-kyynärät, LTV0, VA0, SP0

Silmät: ICAA terve, MRD

LTE +110p

Rölli oli perushauska karkkariuros jonka suurena plussana oli sen priima terveys. Rölli oli koira joka parani vanhatessaan ja se valioituikin erikoisnäyttelyssä 2019 kypsässä 10 vuoden iässä.

Pennut
SukupuoliNimiLonkatKyynärätSelkäSilmätKokeetLuonnetesti /
MH luonnekuvaus
NäyttelytMuuta
urosWoodenshoe's Keep the FaithC/B0/0LTV2, SP0ICAA terveMH suoritettuPEN ROP
urosWoodenshoe's Ray of Hopekivespuutos
Eutanasia 2019, 10kk iässä (suolentuppeuma)
narttuWoodenshoe's My Big LoveC/C0/0LTV2, SP0PLD, <½ (ruotsalainen tutkimus)MH suoritettu (Ruotsi)DK MVA, PMJV-19, SEV-22Viety Ruotsiin
https://hundar.skk.se/hunddata/Hund.aspx?hundid=3344438

Pentueet
Woodenshoe´s 9.
Woodenshoe's Keep the Faith "Eru"
Woodenshoe's My Big Love "Suuri"
Woodenshoe's Ray of Hope "Rayray"